Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Az R&B szupersztár duettje ezzel a csepp kislánnyal bearanyozza a napodat! (videó)

1

A 8 éves lányom hívta fel a figyelmemet arra, hogy ezzel az alkalmazással karaokét lehet énekelni, és azt rögzíteni. A hangzást lehet módosítani igény szerint. Hihetetlen, hogy a gyerekek milyen ügyesen találják meg a tengernyi app közül azt, ami őket leginkább érdekli. 
A következő videóban hallhatod Jason Derulo R & B szupersztárt, aki ezt az alkalmazást használja már egy ideje arra, hogy az “utca népe” duettezhessen vele, ha szeretne. A csepp kislány pedig bátran vállalta a kihívást, és felénekelte Jason mellett a “Want to Want me” című számot. A kislány autotune hangzást választott a programban, ami stúdió hangzást kölcsönöz hangjának. Bearanyozták ezzel a duettel a napomat.

Azt hiszem érdemes meghallgatnod még amit Luke Bryan country zenész tol le vele spontán módon, szintén ezzel az alkalmazással:

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!