Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Imádod a macskákat? Akkor ez a te álom munkád! (videó)

1

Gondold el, hogy abból áll a munkád, kedvenceidet, a macskákat kell megfigyelned, hogy azután igényeiknek megfelelő termékeket tervezz. Tetszene? Képzeld, hogy a Poopy Cat irodákban ez történik. A tervezők alomtálcákat és egymásra épülő, rendszerként működő – eldobható, biológiailag lebomló – macskabútorokat álmodnak meg úgy, hogy a macskákkal szinte szimbiózisban élnek. Ugyanolyan munkatársaik, mint tervező kollégáik, hiszen ők a “megrendelők”. A cicusok járnak-kelnek, néha megtapossák a laptopok billentyűit, aminek következményeként rejtélyes módon törlődnek vagy indulnak el programok a gépeken, de ettől senki sem ideges, mert itt ez a rend. Figyelik a szőrös, kényes, kiskirályokat, és csak terveznek, terveznek és terveznek…

2

1

2

2

Itt aztán igazi, őrült catmosphera uralkodik. A cég Hollandiában van, amennyiben jelentkezni szeretnél erre az “álom munkára”, evvel is számolnod kell. Vagy megalapítod a magyar székhelyű irodát 😉 Kukkants be hozzájuk, nézd meg hogy zajlik egy napjuk!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!