Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Figyelj a gyerekedre, új hülyeség hódít!

Szóval van itt ez a Kylie Jenner a Kardashian nővérek, azaz Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A család valóságshowjában való szereplésével jutott be a médiába. Színésznő szeretne lenni, de már részt vett néhány modellfotózáson is. Mindössze 17 éves, de már a tinilányok ezrei lesik minden mozdulatát, és követik vakon a hülyeségeit.

4

Ide kattintva, egy megdöbbentő fotósorozatot találsz sztárok meghamisított képeiről!

Nem kell nagy hozzáértőnek lenni, ha végignézel a képeken, pontosan látod, hogy 2014-ben “csoda” történt vele. Csoda bizony, felpumpálták az amúgy penge száját. Egyéb kiigazításokat is végeztek az – ismétlem – 17 éves (!), kiskorú lányon. De hát ilyen fájdalmas a valóságshow celebek élete. A baj csak az, hogy ezt a tinik is észrevették, és kérdőre vonták, mitől lett neki szája. Méghozzá ilyen jó nagy, amit most idealizálnak a nyomorult, szexista médiahuszárok. Gondolom nem nők, sokkal inkább férfiak. És mit hazudozott összevissza ez a szerencsétlen kislány, na mit? Hogy becsókolja a poharat, és attól duzzad be. Így született meg a , a hülyeség brutálisan nagy hulláma. A tinik megawatt ajkakat akartak és akarnak maguknak cuppantani, mert Kylie idoluk azt hazudgálta nekik, hogy ez csak így megy… Lássuk, mit művelnek magukkal a kislányok, hogy Kájlidzsennerre cupákolják magukat!

4

4

4

4

4

 

Mit szólsz, mennyire beteg ötlet?!

4

4

4

 

Ki ne próbáld, nem csak véraláfutás a következmény!

4

4

4

4

4

4

Légy szíves ne próbáld ki TE, aki otthon azt fontolgatod, hogy neked lehet, hogy összejönne egy csudaszexi bantu száj, mert tudod, így is járhatsz, mint ez a srác. (És nem fogom ide rakni azokat a szájakat, amelyek totálisan szétrepedtek, és varrásra szorulnak!)

4

 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szivató says:

    Nagyon undoritó szájuk van.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!