Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Így lepte meg egy idegen a gyermekeivel vásárló anyukát!

Édes, kedves, hétköznapi történet, ami megsimogatja a szíveket. Egy nő – a kanadai Windsorban – gyermekeivel vásárolt, vele esett meg eközben a következő.

5

“Rendszeres bevásárlásomat végeztem a Wal-Martban két kislányommal ma reggel is. Miközben sétáltunk a boltban, azon viccelődtünk, hogy milyen gyorsan tudjuk már lapátolni a havat, igen sok esett a héten. Beszélgettünk arról, mit fogok ma főzni vacsorára, és viccelődtünk arról is, hogy egyszer felveszünk valakit, aki elmosogat majd helyettünk. Játszottunk “Én a kémet”, s közben sétáltunk a polcok között. Úgy viselkedtünk mint általában, beszélgettünk, szórakoztattuk egymást, hogy jobban teljen a vásárlással töltött idő.

Miután kifizettem a dolgainkat, és a kijárat felé vettem az irányt, egy férfi lépett hozzánk a lányával együtt.  A kezembe nyomott egy borítékot. Megkérdeztem mi ez, mire azt mondták : ‘Ajándék, szeretnénk ha elfogadnád. Van benne egy megjegyzés arról, hogy miért.’

A lánya megkérdezte megölelhetne-e, amire igent mondtam. Ő így is tett, nagyon melegen megölelt. Majd elköszöntünk egymástól és mi folytattuk az utunkat. Amikor a lányokat betettem a kocsiba, kinyitottam a borítékot, melyben 20 $ volt, ennek a szövegnek a kíséretében: ‘Hallgattuk hogyan beszélsz a lányaiddal, és ez nagyon emlékeztetett bennünket édesanyámra, akit 2 évvel ezelőtt veszítettünk el. Követtünk benneteket apámmal, mert hallgatni akartuk hogyan beszélsz a srácaiddal, egy kicsit úgy éreztem, anyám beszél hozzám. Köszönöm, hogy egy nagyszerű vasárnapot varázsoltál nekünk. Könnyek között írom ezeket a sorokat, nem hiszem, hogy tudod mit adtál nekünk azzal, hogy úgy viselkedsz és beszélsz a gyermekeiddel, ahogy… ‘

Sírva fakadtam. Ez az elismerés megnyugtatott, hogy bár néha kételkedem abban, hogy jó anya vagyok, valaki azt mondta most, hogy én vagyok AZ ANYA.”

A kártyát nem írták alá, ezért az interneten keresi őket az anya, hogy leülhessen velük egy kávéra valahol.
Az ilyen random kedvességek mindig duplán érnek, nem gondolod?

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Te vagy ma a második aki azonnal gyanút fog … Miért? 🙂 Kattints a forrásra, írj az anyukának. Megtennéd? 🙂

  2. W. A. Lacky says:

    Ez erősen hümm, hümm kategória. Kacsa az egész. Gondoljuk csak bele, az események forgatagában mikor is volt lehetősége a hálálkodónak mindezt papírra vetni, úgy, hogy még időben át is tudja nyújtani? És mi ez a 20 dolcsi? Jézusom! Ez nagyon durva…

  3. Irj neki 🙂 A link alatt találod a gmail címét 😉

  4. almatea says:

    Szívet melengető történet, habár én már sajnos nehezen hiszem el ezek valóságtartalmát, de azt gondolom itt nem is az a lényeg, hogy megtörtént vagy sem. Egy példabeszéd jóságról, szeretetről, háláról. (a levél bőven elég lett volna, nem kell mindig pénz az ajándékozáshoz)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!