Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Semmi nem pótolja az emberi érintést! (videó)

Ezt minden szülőnek látnia kellene! Vizuális emlékeztető arról, hogy ne felejtsük el, vagy ne értékeljük le az érintés erejét. Egy rakás szerethető oldala van ennek a digitális világnak, hiszen egy kütyüvel a kezünkben szinte már mindent elintézhetünk. De nem helyettesíthet mindent a technológia. The power of love. A szeretet ereje – a videó címe, ami jól áthozza ezt a gondolatot. A filmben, egy apának kell rájönnie arra, hogy a mobilja nem pótolja kisbabájánál a törődést, szeretetet. 

2

2

4

Egyedül marad a picivel, míg az anya vásárolni megy. A gyerek sírása kétségbe ejti, fogalma nincs hogyan nyugtassa meg. Első pánik reakciója, felhívni anyut és a baba elé tartani, talán az ő gügyögése megnyugtatja. De nem, a kicsi továbbra is szívszaggatóan sír. És akkor megérti végre, hogy magához kell ölelnie…

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kósáné Szalóczi Lívia szerint:

    Szerintem ez elég szomorú… Egy apának ösztönösen fel kellene vennie a gyereket, ha sír, és nincs otthon az anya…De mit is várhatunk egy ilyen “mű” világban?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!