Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Megdöbbentő fotósorozat, hogy megnyugodj, így vagy tökéletes!3. (fotók)

Bizony, már a harmadik részét éli a sorozat, amit rengetegen láttatok. (Nem csak nálam, hanem a tőlem kikopizott verziót, más oldalakon :/ ) Az első részben mutattam híres embereket, akiknek szétretusált fotóját, majd az életből lőtt hétköznapi képeit láthattad. A cikk nem a sztárok égetésére ment ki, hanem arra, amit a címben is sugallok, nyugodj meg, Te így vagy tökéletes. Mint ahogyan ők is, csak épp el akarják hitetni velünk, hogy Ők UFO-k, mert tökéletesen hibátlanok.

A második részben pedig olyanokat mutattam, akik a testépítés álcája mögé bújva szétsyntholoztatták magukat, és anabolikus szteroidot nyomtak azért, hogy rettenetesen csúnyák legyenek. Ezzel is hamis képet festettek a “tökéletes emberről”, és az amúgy is kisebbségi komplexusban szenvedő – főleg kiskorú – fiúkat, teljesen összezavarják vele. Egyszerűen virágzik egy brutális idea gyár, amely elferdített képet akar lenyomni a torkunkon az “egészséges emberről”, ami káros, és úgy érzem le kell róla rántani a leplet. Különösen az ijesztett meg, hogy a 7 éves kislányom ült a tükör előtt és a hasát figyelte oldalról – ami nincs neki -, majd gyűrögetni kezdte rajta a bőrt előre dőlve, és azt magyarázta nekem, hogy tulajdonképpen Ő undorítóan kövér. Ideges tiltakozással próbáltam elnyomni ezt a hamis testképet benne, amitől még erőszakosabban magyarázta, hogy én azért mondom ezt most, mert szeretem, ettől Ő még kövér.
No, ennek véget kell vetni! Most szándékosan olyan képeket kerestem, amiben azt láthatod, hogy milyen a híres emberek arcbőre. A full photoshop, makulátlan bőr helyett, a valódi, az emberi arc tárul eléd. Szerintem ez nem kiábrándító, hanem kijózanító. És ez nagy különbség.

Julia Roberts

3

Uma Thurman

3

Goldie Hawn

3

Vanessa Paradis

3

Robert Downey Jr.

3

 

Kathy Griffin

3

Mick Jagger

3

 

Britney Spears

3

Hugh Laurie (Dr.House)

3

Vanessa Hudgens

3

Jennifer Aniston 

3

Céline Dion

3

Mel Gibson

3

Kim Kardashian

3

Katy Perry

3

Scarlett Johansson

3

Igen, ha eddig másképp gondoltad volna is tudd meg, hogy még azok is, akik életének nagy részét kozmetikai kezelések és szépítészeti beavatkozások töltik ki, hibás bőrrel élnek a világban. Ne higgy a nyomorult divatlapoknak! Még sokszor azok is tiltakoznak a megalázó retusálás ellen akikről készült, mert ez is önértékelési problémákat tud ám okozni. Legutóbb Kiera Knightley dobta le a textilt, hogy megmutassa, Ő bizony fiús cicikkel van megáldva, még akkor is, ha a lapokban megnövelik a méretét rendre. Nem kell, hogy a lányaink már most a mell implantátumon gondolkodjanak és azon, hogy soha nem érhetik el az isteni sztárok ‘szépségét’.

Szerző: Gini Papp – Zacc

 

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Liza Magyar szerint:

    szerintem a legtöbbjük így is nagyon szép 🙂 a ráncok számomra egyáltalán nem zavaróak… egyedül bridget bardot és mick jagger képeinél ijedtem meg kicsit 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!