Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szellemi mozgósítás, a legtisztább videó, amit látnod kell!

34 perc csupán, mely a tisztánlátáshoz feltétlenül fontos most! Ken Jebsen, német újságíró beszél az amerikai hadiipar igazi céljairól, amely a médián keresztül hamis és félrevezető tájékoztatással uszítja Európát az oroszok ellen. Miért fontos ez neked?
Mert a fősodrású médiában SOHA nem fogod ezeket a gondolatokat hallani, pedig hidd el, elengedhetetlen ahhoz, hogy teljesebb legyen a kép benned a világról! A fickó elég hiteles, a német TV1 vagyis ARD  volt riportere, akit egészen biztosan, az oroszok is néznek…

1

Ken Jebsen 

Ha meghallgatod Jebsen monológját, egy árnyalattal tisztábban fogod látni a kormányunk politikáját – kelet és nyugat között -, és megérted, hogy bár fontos tüntetni NAV ügyben és az internetadó miatt, de ezek elenyésző problémák ahhoz képest, ami készül, és amiben muszáj lesz “felállnunk”! Ez a félóra félelmetes, kijózanító, realista de mindenképpen mozgósító.

A német riporter hátborzongatóan bátor szavakat használ és nem kertel. Ha nem értjük meg gyorsan, hogy mi 7 milliárdan vagyunk, míg “ők” maréknyian hozzánk képest, ha nem vagyunk képesek érvényesíteni egységesen a békére való törekvéseinket, akkor olyan III.Világháborúnak nézünk elébe, amihez képest, minden ami eddig történt, csak babazsúr lesz!

Hogy mi a célom ezzel a videóval nekem, aki híresen politika semleges? Semmiképp sem kampányolok senki és semmi mellett, csak szeretném, ha a struccpolitikát befejeznénk együttesen. Meg kell értenünk, hogy a változás elkezdődött, és fel kell zárkóznunk. (A videóban, a 19. perctől találkozol azokkal a gondolatokkal, amelyek a megoldást kínálják!)

1

Bízva a békében és a szeretet erejében…

Kérlek, hogy oszd meg ezt a videót, segítsd a tisztán látást!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. András Palacsko szerint:

    Most beszélgettem egy orosz sráccal, aki imádja az ukránokat és sokat élt Kievben. Szerinte az oroszoknak folyamatosan hazudnak az ukránokról, a híradóik folyamatosan meg vannak hamisítva, hergelik őket az ukránok ellen. Soha nem érte semmilyen bántódás ukránok részéről, a másságát teljesen elfogadják (nem csak orosz, meleg is). Ehhez képest törönie kellett az összes ukránokkal kapcsolatos facebook bejegyzését,mert ki akarták rúgni, mint hazaárulót a szimpátiája miatt. Putin melegellenes, agresszív faszkalapként működik, durván meghamisítva a híreket. Mindezt egy orosztól.

  2. Apró Juhász János szerint:

    Minden igazságot kimondott!A Fügetlen Városi SZövetség-Magyar egyesület- SZEGED, Fő fasor 9. elnöksége-tagsága ,támogatóink, TEST-VÉREINK -egyöntetűen csatlakozunk a FŐL-HÍVÁS-hoz! Fölszólítunk minden felelős MAGYART -és más nációhoz tartozó Testvéreinket- a VILÁGBA-bárhol él- csatlakozzon a JÖVŐÉRT, GYERMEKEINKÉRT, UNOKÁINKÉRT- a fölhíváshoz!A baj és vszély REÁLISAN közel van! A globalista világhatalmi erők-akik-hátulról mozgatják a bábjaikat MINDENT előre kiterveltek!Így a a MAGYAR “rendszerváltásnak” hazudott MÓDSZERVÁLTÁST-és tettk tönkre,lopták szét HAZÁNKAT!!És a volt “szocialistának”mondott országokat!!!Ez volt az első lépés a “NAGY MEDVE” legyilkolására, vagyonának megszerzésére!! Egy vallási könyv /nílusi székely/ –legfontosabb előírása:”Minden a miénk!/- http://WWW.FVSZME.HU.-honlapunkat a VILÁG kb 130 országából látogatják rendszeresen!Lásd kezdőlap-Világtérkép-alatta-helyiségnévsor!!!Üzenetünket ezúton is közöljük a VILÁG NEMZETEIHEZ! ÁLDÁS!apó.őrző.- Apró Juhász János elnök.

  3. Tamás Szakali szerint:

    Sajnos igen jól ráérez a dolgokra


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!