Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Haldokló kisfiának énekel az apa, miután felesége belehalt a szülésbe!

Ashley Picco(30) és Chris Picco, hatalmas boldogságban várták pici fiuk világra jöttét, aki minden módon jelezte anyja hasában, hogy Ő bizony alig várja, hogy láthassa őket. Apja rengeteget gitározott és énekelt neki, a kisfiú pedig hatalmas rúgásokkal jelezte, hogy nagyon is tetszik neki amit apu muzsikál. 

baba1

A 26 hetes Ashley rosszul lett, és azonnal a sürgősségi osztályra hajtottak. Császármetszést hajtottak végre rajta, de a lány nem ébredt fel soha többé az altatásból. Világra jött Lennon James Picco, a gyönyörű kisfiú, akinek viszont nem sok esélye volt sajnos az életre.
(A pár barátai, azonnal létrehoztak egy pénzalapot Chris számára, amin az együttérző emberek jóságának következtében, már 82.000 $ gyűlt össze, hogy fedezze kiadásait.)

baba

“Lehetetlen összefoglalni, mi minden történt az elmúlt pár napban”  – írta Chris. “A feleségem, legjobb barátom és gyermekem anyja elhunyt. Elmondhatatlan veszteség lesz egy életen át, de tudom, hogy Ő most azt szeretné, hogy Lennon James Picco, a baba, aki túlélte a sürgősségi császármetszést, Ő legyen a középpontban.” 

baba2

A férfi hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot, amikor megkérte az orvosokat, hogy hagy gitározzon és énekeljen a csepp fiának, az inkubátora mellett. Természetesen engedélyt kapott rá…

Lennon James – immár – édesanyja méhén kívül is végighallgathatta  apjától a Beatles: Blackbird című slágerét, majd másnap Ő is követte anyukáját a fátyolon túlra.

Szerdán Chris a következő bejelentést tette:

“Kedves barátok, család és mindenki aki szurkolt nekünk, hihetetlenül nehéz szívvel írom ezeket a sorokat.
Az én kis harcosom, Lennon James Picco elaludt a karjaimban késő este. Körülötte volt a család, a barátok, a világ legjobb orvosai, ápolói, kórházi személyzete. Abba a ruhába volt felöltöztetve, amit Ashley vett neki, egy takaróba volt bugyolálva, amit egy kedves barátomtól kapott, és egy kicsi gitár volt mellette. Nagyon hálás vagyok a 4 felejthetetlen napért, amit vele tölthettem. Az édesanyjának hatalmas öröm lett volna ha láthatja őt, a karjában tarthatja, érintheti, fürdetheti, énekelhet neki, de ez a megtiszteltetés, ez a különleges kiváltság nekem jutott. Áldott vagyok amiért szerethettem őt már az édesanyja hasában, már akkor ismerhettem amikor még az anyukája hordozta, majd találkozhattam vele szemtől szembe, láthattam a drága kis arcát, a tökéletes kis testét, miközben azt mondtam neki “ég veled”! Nincsenek szavak, de mégis megakartam ezzel köszönni a szeretetet és támogatást, ami mindennél több most számomra.
All You Need Is Love “

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Csapiné Ambrus Anita says:

  Ez nem igazság…..
  Részvétem!

 2. Gyula Penzes says:

  Szívszorító.Őszinte részvétem.

 3. Klári Csomor says:

  Torokszorító. Őszinte részvétem. Hatalmas erő kell ezt túlélni.

 4. Ildikó Bankóné Lovász says:

  Őszinte részvétem!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!