Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hogyan vonzz több pénzt, nem csak a tízmilliószoros napon? (videó)

Életünk minden másodpercében teremtő lények vagyunk. A gondolataink határozzák meg sorsunkat. Ez nem egy csapda, sokkal inkább egy remek lehetőség, amihez nincs más dolgunk, csupán megtanulni a technikáját ennek a gondolkodásmódnak. 
Mindannyian vágyjuk a változást, ezért vannak céljaink. Szeretnénk többek lenni mindenben. Egészségesebbek, sikeresebbek, boldogabbak, nagyobb bőségben szeretnénk élni. És ez így van jól. Enélkül elvesznek az életünk lényege.
Ma a bőség érdekel. Mert a pénz – bár spirituális körökben vitatott téma -, nagyon fontos eszköz!

penzeso

Pontosan ezért hoztam spirituális vonalról egy rövid, mindössze 5 perces videót. Esther Hicks (Abraham) magyarázza el konkrétan, hogy mi a titka a pénz, az anyagi bőség bevonzásának, ha úgy tetszik, elérésének. A rezgéseink, gondolkodásunk megváltoztatása a kulcs ebben is, gondolom nem mondtam ezzel újat. 

“A szegényeknek azért nincs több pénzük, mert a rezgésükkel megakadályozzák, hogy több pénz áramoljon az életükbe” – mondja Esther. Mindenki szeretne ott rezegni, ahol a pénz áramlik. A kérdés csupán a HOGYAN(?!). Igaz?

Hallgasd meg ezt a rövid videót, ha kell többször is! (magyar feliratos: jobb alsó sarok, jegyzetszerű ikonra kattints ha automatikusan nem indul!)

Használd a különböző technikákat, amit megtalálsz az önfejlesztő könyvekben, például Esther “Kérd és megadatik!”-jában…
Hogyan? Amikor elhaladsz egy üzlet előtt, melynek kirakatában a vágyott tárgy csücsül, gondolkodj így: 
“Megvehetném, itt van a pénz a táskámban, de most nincs kedvem bemenni érte, majd legközelebb”.
Vagy, amikor megérkezik a sárga csekk, ne kezdd el szidni a szolgáltatót aki küldte, és ne kezdj rettegni azon, hogy mi lesz a hónap végén, csak gondolkodj így: “Rendben van. Meleg volt a lakásomban (internetezhettem, telefonálhattam…stb), ez egy egyszerű csere. Ők adtak, én viszonzom. Amit most kifizetek erre, az a pénz bejön egy másik, nem várt forráson keresztül.”

Állítsd át a nézőpontodat! Kezdd el ma!

Sok sikert, ez a TE napod!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bizony van. Jobb alsó sarokban egy jegyzetszerű ikon.

  2. Nemes Kati says:

    Itt bizony nincs sehol a magyar felirat:(


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!