Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Érdekes fotósorozat zenészekről koncert előtt és után! (fotók)

Szoktam néha mélázni, a sokak által olyannyira irigyelt zenészekről, énekes sztárokról. Mégpedig azon, hogy vajon hogy bírják pia és kokó nélkül? Az nem normális, hogy minden fellépés előtt van kedvük a szerepléshez. És ha nincs? Ha nemrégiben elhunyt egy szerettük, hogyan tudják magukra erőltetni a lazaságot, jókedvet azért, hogy bennünket szórakoztassanak? Ha mondjuk nem a hakni királyokról beszélünk itthon, hanem egy Robbie Williams-ről például, csaknem természetesnek gondolom, hogy élvezeti szereket kell fogyasztania ahhoz, hogy bírja azt amibe először talán buliból került bele, aztán a munkájává vált. Nem hinném, hogy túl boldogok.
Állati jó “before-after” fotósorozatot lőtt Andersen Brandon fellépés előtt és utáni zenészekről –  andersenbrandon.com .

1

1

1

1

1

1

1

Úgy, ahogyan néhány karmester 4-5 kilót is lead egy-egy mű vezénylése során, úgy nyilván ez is nagy fizikai kihívás a zenészeknek.
A tekintetük mégis olyan boldogtalan, és megfoghatatlanul más, mint a koncert előtt. Érdekes sorozat.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Nagy arcok előtte és utána is:-)

  2. Talán 🙂 Talán kivadulták magukat kellőképpen 🙂

  3. Simon Lea says:

    kiült az arcukra az összeszedettség, a koncentráció, a megrendülés, és eltűnt a derűnek tűnő szétszórtság. ha pocsék zenészek lennének, nem történt volna ilyen változás.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!