Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Kire ütött ez a gyerek? – elképesztő családfa portrék (fotók)

Bobby Neel Adams fotográfus fantasztikus sorozatot hozott létre, a családfa portrékat. Oly sokszor látjuk szülő és gyermeke között a hasonlóságot, Bobby ezt a kameráján keresztül is megmutatja most. Nem használt photoshopot, csupán összeillesztette a családtagok arcát, amiből döbbenetes képek születtek.

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

Elképesztő képek. Ugyanakkor eszembe juttatják, hogy hálás legyek amiért én is láthatom a hasonlóságot apámat, anyámat és magamat tekintve, hiszen ismerem őket, vannak gyökereim. Kézzelfoghatóan. És a lányomban is láthatom a kislánykori önmagamat félreérthetetlenül. A család egy igazán erős fa, minden hibájával, repedezettségével együtt.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    A származásvizsgálattal foglalkozó tudósok sokat tudnának mesélni érdekes esetekről. A SOTE Igazságügyi Orvostani Intézet egyik kutatójának könyvét volt szerencsém megnézni és birtokolni. Valóban fantasztikus hasonlóságot mutatnak sok esetben a fülek, orr, szemöldök, száj…stb vonatkozásában. Ezeket a jegyeket is felhasználják a gyermek származásvizsgálatánál. Sok esetben, ha az apa nem akarja vállalni az utódot, elég csak a fülüket, orrukat, kezüket összehasonlítani, világosság válik, hogy megdönthetetlen a bizonyíték. (Azért a DNS vizsgálat a döntő.)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!