Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Nem hittem a szememnek mit csinált ez a hajléktalan… (videó)

Egy amerikai átverőcsapat (Model Pranksters) egy kedves csínnyel készült a napokban: hajléktalanokat választottak az utcán és felkínálták nekik a lehetőséget egy szkandermérkőzésre, ahol a nyertesnek 100 Dollár üti a markát! Volt egy kis csavar a dologban: a vesztesnek is készültek 50 dolcsival, így mindkét fél nyer!

home

A legmegdöbbentőbb esetet fel is töltötték: egy fekete úr küzdött meg egy fiatal fehér sráccal. Az idősebb nyert, meg is kapta a jutalmát, azonban olyat tett, amire senki sem számított volna: a nyeremény felét odaadta a vesztesnek. Bár nehezen tudta rábeszélni, az mégis elfogadta. A jelenet úgy megdöbbentette a szervezőket, hogy még 100-100 $-ral jutalmazták meg a rászorulókat. Hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot a szegény úr, akinek videója és példamutatása pár nap alatt több, közel 4 millió nézőt vonzott youtube-on!


Újra bebizonyosodott, hogy az emberiségbe vetett hitünket nem szabad elveszteni: vannak olyanok, akik akkor is adnak, amikor már tényleg alig van nekik is valamijük!

(Hasonló esetről itt láthatsz további videót!)

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Ez valóban csodálatos!
    Tapasztalatom szerint leginkább azok adnak jó szívvel, akiknek kevés van.
    A gazdagok kötelességből adakoznak, hiszen a sok pénz kötelez. Bár ismerek olyan milliomost, aki titokban adakozott évekig a II.sz. Gyermekklinikának.
    Napokban láttam a TV-ben, egy kis településen leégett ház lakóinak segítésére az egész falu összefogott. Az látható volt, hogy mindenki elég szerény körülmények között él.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!