Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mozgássérült bejáratot avattak a gyenesdiási strandon! (fotók)

Egyet előre léptünk mi, a lábainkat használni tudó, akadályoktól nem rettegő emberi példányok a tolerancia göröngyös útján!
Mozgássérült embertársainknak megkönnyítettük – legalább egy helyen -, a vízbe jutás útját, ha ők is szeretnének örülni egy kicsit a nyárnak, és nem feltétlenül az ‘akadálymentesen’ gőzölgő aszfalton. Emelem kalapom! – még akkor is ha kissé cinikusra sikerült a felvezetés…

6

6

6

6

6

6

6

6
Osszátok meg, hogy mindenki értesüljön róla – mielőtt lehullanak az első őszi falevelek -… 🙂

Szerző: Gini Papp – Zacc
Képek forrása

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin szerint:

    Ez valóban nagy esemény, a gesztus pedig szívmelengető. De! Miért csak ezen az egy helyen? Több együttérzéssel, nagyobb rugalmassággal, ötletekkel szinte mindenhol megvalósítható lenne. Pár évvel ezelőtt Stockholmban jártunk. A mozgáskorlátozottak mindenhol jelen voltak. Múzeumok, templomok, sok lépcsős épületek. Hogyan? Két fa- vagy vassín volt lefektetve minden lépcsőn és egy kapaszkodó mellette. Sok helyen még segítségre sem volt szükség, egyedül felhajtottak. Gondolom, tanulmányútra ide is elutazhatna egy-két illetékes.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!