Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Férfiak terpeszülésben – kutatómunkába kezdtem! (fotók)

Uraim! A következő képkockák természetesen nem egyedi pillanatokat kaptak el, ez itt az általánosság. A hétköznapi realizmus. Kérem Önöket magyarázzák meg nekem ezt a lábtartást! A levegő így jobban tud cirkumeniálni az alsógatyóban, vagy egyszerű heresérv? Kérdeztem már a páromat is, mert Ő sem kivétel természetesen ez alól, az egyik legnagyobb terpeszülő akit van szerencsém ismerni. Szóval mi ennek az öblös lábtartásnak az igazi, valódi, egyértelmű oka?

 

4.1

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

5

4.1

4.1

5

4.1

5

Ha szeretnéd gyarapítani a fotó kollekciót olyan férfiakról lőtt képeiddel, akik gigaterpeszbe vágták magukat a járműveken, és 2-3 széken ülnek egyszerre ezért, vagy mások ölébe tolják a térdüket – adott esetben -, a Men taking up too much space on the train oldalra posztolhatod!

 

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Elfogadható, logikus következtetések 🙂 Az aurámba, sőt a testembe való térddel bemászást nem tudom logikai alapon se benyelni 🙂

  2. Teofil Scherzhafter says:

    A herék optimális működéséhez a testhőmérsékletnél alacsonyabb hőfok ideális. Jól gondolod, a terpesz a szellőzést, a hőleadást, a jobb vérkeringést szolgálja. A szűk nadrág ugyanis nem az evolúció terméke, a zárt lábak feletti laptop sem az. Még egy dolog, a férfiak nyilván kevésbé félnek (tudat alatt is) attól, hogy terpeszben elbóbiskolva valami “baleset” (külső behatás) éri őket 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!