Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére

Igazán jót röhögtem ezen a szabály-gyűjteményen ma! Annyira hím soviniszta, hogy már a morbid humor kategóriába sorolnám. Ha nem vagy egy búvalbélelt, kikéremmagamnak nő, akkor el fog érni Téged is. Ha igen, akkor ne olvasd tovább 🙂
Persze ha hím vagy, nagyon is fog tetszeni… 😉

8

Drága Szerelmem!

A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok!

1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém! Nem a tied! Nem a mienk! AZ ENYÉM! Minden nap! Egész nap! Nincs kivétel! A távkapcsolóra rá se nézhetsz!

2. Ha a TV előtt el kell menned addig nem lesz baj, amíg azt az utat a földön kúszva, engem egy pillanatra sem zavarva teszed meg.

3. A mérkőzések ideje alatt vak, süket és néma leszek! Kivéve, ha azt akarom, hogy tölts még egy italt vagy hozz valami rágcsálni valót! Nem kell megkérdezned, hogy kérek-e még? Csak hozd be a piát! Ne várj ezért verbális köszönetet, inkább örülj ha néha hálámat a popsidra csapva kifejezem.

4. Ne is álmodozz arról, hogy odafigyelek rád, meghallgatlak, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót, elmegyek a gyerekért, beállok a kocsival. Sem ezek, sem semmi ezekhez hasonló nem fog megtörténni!

5. Amelyik csapatnak szurkolok, annak a csapatnak szurkolsz te is!

6. Ha a vacsora a mérkőzés idejére esik, akkor azt a szünetben kérem egyetlen egy tányéron, egyetlen egy evőeszközzel feltálalni a TV előtt ültömben. Nem érdekel, hogy mennyit vesződtél vele, nem érdekel, hogy ha az ülőgarnitúra zsíros lesz. A Világbajnokság alatt, SOHA ne emlékeztess az egészséges táplálkozás fontosságára!

7. Ha átjönnek a barátaim meccset nézni, SOHA ne vágjál pofákat miattuk. Pont őmiattuk, mindig legyen legalább fél rekesz sör a hűtőben, és rengeteg rágcsálni való!

8. A te kötelességed, hogy napra kész és tájékozott legyél a torna eseményeivel, menetrendjével, eredményeivel kapcsolatban ha csatlakozni kivánsz a társalgásunkhoz. Ennek hiányába ne lepődj meg ha én és a barátaim rosszalóan nézünk rád vagy rád se hederitünk. SOHA ne panaszkodj, ha emiatt nem kapsz elég figyelmet!

9. Ne felejtsd el, hogy te SOHA sem tudhatsz többet a fociról, mint én!

10. A mérkőzés alatt nem akarom hallani a hangodat. Tudod jól, hogy a pici szád akkor szeretem a legjobban, ha össze vannak zárva azok a csodálatos ajkaid!

11. Végszükség esetén, ha valami fontosat akarsz mondani, azt a szünetben elmondhatod a reklám ideje alatt, de csak akkor ha a félidei eredmény számomra elfogadható. Ha nem életbevágó, akkor várj a meccs végéig!

12. A torna ideje alatt egyszer sem akarom hallani, hogy: “Túl sok meccset nézel!”!

13. A gólok, szabálytalanságok és a helyzetek ismétlése nagyon fontos! Nem érdekel, hogy már láttam. Látni akarom újra és újra! Akárhányszor csak lehet!

14. A mérkőzések beharangozói és az összefoglalói épp olyan fontosak, mint a meccs! Eszedbe se jusson, és SOHA ki ne ejtsd a szádon: “De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?” Ilyenkor emlékezz az 1. pontra!

15. Nagyon szépen megkérlek, hogy ha szomorúnak látsz amiért a csapatom vesztésre áll, SOHA ne mondd, hogy “Ne törődj velük, ez csak egy játék!” vagy “Ne aggódj, majd legközelebb győzni fognak!”, mert ezzel csak mégjobban felbosszantasz!

16. A mérkőzések ideje alatt nincs teljes szex!

17. Értesd meg a barátaiddal, hogy a Világbajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!

18. Viszont ha a barátom minket hív magához meccset nézni az utolsó pillanatban, akkor 5 perc (igen 300 másodperc és nem több!) múlva már úton kell lennünk!

19. Mindig mosolyogj! Kivéve, ha a csapatom vesztésre áll!

20. SOHA sem akarok észrevételek hallani Ronaldo kinézetével kapcsolatban!

21. Az időeltolódás miatt a braziloknál délután van, amikor nálunk már este. Tehát felesleges agyalnod és kérdezgetned arról, hogy “Bezzeg Braziliában sosem megy le a nap!”

22. Nem! Magyarország nem jutott ki a Braziliába! Nem. NEM tudom, hogy mikor jutunk ki megint egy világbajnokságra!

Személy szerint nekem, a 17.pont a kedvencem 🙂

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Hungarian Geographic szerint:

    Drága Gini! Köszönöm szépen, hogy megosztattad a jegyzetem az oldaladon! Annak külön örülök, hogy “elért” téged a konyhában található gyenge WIFI ellenére!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!