Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Katonai bakiparádé, engem megríkatott! (videó)

Van úgy, hogy belekapcsolok – mint most is -, lássuk mit tud ez a bakiparádé. 
Nem mondom, hogy átlagos humorom van, mert nem. Inkább cinikus és morbid. Ergo sokszor egy halk kacajt se sikerül kicsikarniuk belőlem a válogatásoknak. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen működik a szenzorunk. Van akikkel együtt vibrálsz és elég csak a hangsúlya, és vannak, akiktől el kell sírnod magad, mert zéró humoruk van számodra… 
Ezzel a felvezetővel ajánlom figyelmedbe a következő válogatást 🙂

7

Ez itt nekem annyira bejött, hogy hangosan sikerült – a barátaim szerint – parázna röhögéssel kísérnem a bénázásokat. Figyelj, mutatom :

Remélem sikerült legalább félrehúznom vele a szádat 😉

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gini Papp szerint: (előzmény @Tóth Lajos)

    Sajnálom, hogy én tudtam rajta röhögni… Ez valahogy ösztönös. Ezért nem tudok haragudni azokra sem, akik rajtam röhögnek 🙂 De elfogadnom, hiszen ezért írtam a bevezetőt. Nem egyforma a humorunk.

  2. Tóth Lajos szerint:

    Nevetség tárgyává válni, megszégyenülni sokak előtt, ráadásként az esetek nagy részében hatalmas és szemmel láthatóan fájdalmas esések közepette… szar érzés lehet…valahpgy nem tudodk önfeledten kacarászni ezek láttán. Tényleg csak egy-két tétova szájdörbítésre tudott rávenni ez a video. De bizonyosan bennem van a hiba, nem fejlődött ki a humorközpont az agyamban, vagy annak a helyét is eéfoglalta az empátiaközpont…Bocs!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!