Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Most is beleválasztott a 7 éves kislány, Frank Sinatra szól a torkából! (videó)

Másfél hónapja írtam Angelina Jordanról, aki a norvég tehetségkutatóban tűnt fel mindösszesen 7 évesen azzal, hogy a Szomorú vasárnap feldolgozását énekelte el koravén, fekete beütésű hangjával. Én akkor is, és a következő videó felvétel után is úgy maradtam…

1

Angelina Jordan

Nekem is éppen 7 éves a kislányom, sok ilyen korú kiscsaj fordul meg nálunk, ezért nagyjából képben vagyok milyen érdeklődési körük, komolyságuk, észjárásuk, ízlésük van. Ez a kislány itt, a hatalmas hajzuhatagával, a mezítlábas “föld lánya” stílusával, és a tökéletes soul hangjával kakukktojás. Nem tudom tud-e gyerek lenni, vagy szüksége van-e erre a lépcsőfokra az életfeladataihoz, de az biztos, hogy a tehetsége ősrégi. A dal választásai, az ahogyan a hangját használja, a természetes viselkedése reflektorok előtt egy igen öreg lélekről mutatnak erős képet.

Természetesen most sem a Come on Barbie, let’s go party!-t hozta magával, és nem is egy mai rózsaszín popslágert. Naná, hogy Frank Sinatrát, méghozzá szívem legkedvesebbikét: Fly Me to the Moon.

Nagy kedvencem lett, követni fogom a pályafutását. Remélem sokat hallok még Róla.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Laszlo Suto szerint:

    Nem Frank Sinatra, hanem Julie London énekesnő stílusát utánozza !!

  2. Erdős Ferenc szerint:

    Ez, igen! Ebből a kislányból lesz valaki!

  3. Klaudia Penzes szerint:

    gyönyörű hangod van


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!