Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Undorítónak nevezte egy troll a Down-os kisfiút, az anya válaszolt!

Sokan posztolgatunk fotókat a gyerekeinkről, mert imádjuk látni amikor boldogok. Nem csak akkor amikor azok, hanem fotókon is utólag, mert megvidámítja a szívünket. Igy volt ezzel az az édesanya is, aki feltette Down-szindrómás kisfiáról ezt az édes, boldog képet az Instagram-ra.

4

Egy Instagram felhasználó ennyit kommentelt alá:

Undorító

Vírusként terjedt el az interneten az anya válasza. (Kivonatosan idézem)

“Mióta elkezdtem blogolni Quinnről és a betegségéről tudtam, hogy egyszer elérkezik ez a nap. Nincs hiány olyan internetes trollokból, akik a névtelenség mögé bújva kegyetlenkednek. Sokszor láttam már a kegyetlenségüket. Amikor kirabolták azt a szervezetet, ahol a fiamhoz hasonló betegekkel foglalkoztak, az egyik kommentelő azt mondta, nekik úgyis felesleges a számítógép, megérdemelték, hogy elvitték azokat. Ez a megjegyzés egyszerűen sértő, egy tudatlan ember háborgása, amivel nem vesztegetem az időmet. Te azonban személyeskedtél a fiammal, de ahelyett, hogy dühös lennék, adok egy tanácsot: Ne legyél bunkó, mert vissza fog hullani a fejedre!

Nem feltételezek semmit rólad, de valószínűleg nem tudod elképzelni, milyen az, amikor egy szülő azért tehetetlen, mert a gyermeke éppen valamilyen légzőszervi betegséggel küzd. Quinn is ebben szenvedett, de péntekre kicsit jobban lett. Úgy döntöttünk, hogy kiülünk a kertbe egy kicsit a suli után. A nap is sütött, a levegő is elég kellemes volt, csináltam néhány képet a mosolygós fiamról #downsyndrome hashtaggel. Szeretem nézegetni ezeket a fotókat, amikor éppen nincs más dolgom, mert ezek a gyerekek imádnivalóak. Te, JusesCrustHD biztos másképp gondolod, mert egyetlen szót kommenteltél: Undorító.

Hogy csúnyának találod a gyermekemet, egy dolog. Jogod van ehhez a véleményhez.

De az, hogy ezen a csatornán számos hasonló gyerek fotója alatt gyalázkodsz az gyerekes és szomorú.

Azt mondod, csak vicceltél. De mi van azzal a ténnyel, hogy ezek a gyerekek tényleg betegek. Ez nem vicces, ez zaklatás. Nem ez az utolsó alkalom, hogy valaki azért kezdi ki a fiamat, mert más, mint a többiek. Nem is az utolsó alkalom, hogy valaki a másik kárára süt el egy viccet. De az, hogy valaki direkt keresi ezeket a lehetőségeket, az embertelen.

Egy büszke anyuka”

A teljes bejegyzés – angolul – itt olvasható el.

4

4

Ha egyetértesz az anyukával, és ugyan úgy látjuk a világot, akkor oszd meg ezt az üzenetet kérlek!

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Ilyés Krisztina says:

  Sajnos vannak rosszindulatú és egyszerüen nem tudok mit kezdeni magammal emberek akiknek nincs más szórakozásuk csak ez hogy megjegyzéseket tegyenek tehetetlen emberekre. Az én kisfiam is Down syndrómás volt de ő többet adott az alatt a kis idő (28 hónap ) alatt nekünk amíg köztünk volt mint bárki más. Bár ő már nem szenved már az angyaloknál van,én még igen. Gusztustalan hogy vannak ilyen emberek akik azt sem tudják mi ez a betegség s úgymond köpködnek.

 2. Ildiko Gubicsak says:

  Swett kids and happy.
  Gud va söt och glad
  Édes kis csöpség és boldog.
  Hugs, kram, öleles
  Ildiko


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!