Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szem nem marad szárazon ettől a kisfilmtől! (videó)

Hétköznapi hősök. Nincs nevük, sokszor arcuk sincs. Csak hallunk róluk. Tudjuk, hogy léteznek. Az életük csendes szeretet és jóság. Nem csak egy kiemelkedő jó tettet hajtanak végre, hanem a háttérben tevékenykednek folyamatosan. Segítőkészek, szeretettel teliek, bátrak és megingathatatlanok abban a hitükben, hogy csak ez viszi előre a világot!

hős

Sokan soha nem kapják meg az őket megillető elismerést, de nem is vágynak rá. Nem ezért élnek úgy, ahogy. Meggyőződésből és mélységes szeretetből teszik a dolgukat. És nem csak Teréz anyák és Mahatma Gandhik, nem bizony. Csupán hétköznapi, névtelen hősök. Akik épp úgy lenyomatot hagynak a világban, csak éppen másképp. Megváltozunk tőle, Te meg én. És ettől a világ is.

De hát miért is jövünk a világra ha nem ezért?

3 perc egy ilyen névtelen hőssel, talán most megváltoztatja a világod egy szeletét.

Ha tetszett oszd meg másokkal is, ne tartsd meg magadnak a jó érzést barátom 🙂

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kattints át, és olvass a férfiről, aki az amerikai álmot élte, mégis Kambodzsa hatalmas szeméttelepén talált rá a boldogságára!

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Czifra Margit szerint:

    mindenkinek így kéne viselkedni.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!