Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ebéd angyal járt az iskolába, 60 gyereknek fizette ki a számlát!

Kenny Thompson (52) mentorként és tanárként mindig is megtette a tőle telhető legtöbbet a közösségért, az iskoláért. Lakókörnyezetében is erről ismert.

Kenny Thompson

Tudomására jutott, hogy a Houston Valley Oaks Általános Iskolában 60 gyermeknek negatív egyenlege van az ebédbefizetések terén, ezért nekik nem adnak meleg ételt, csak hideg sajtos szendvicset, ezzel megkülönböztetve Őket társaiktól.

Nem hezitált sokáig, fogadó órát kért, bement a vezetőséghez és elmondta, hogy segíteni szeretne ezeknek a gyerekeknek. 465 $-ra rúgott a 60 elmaradt számla. Bár Kennynek éppen bakancsot kellett volna cserélnie, ami már igen elhasznált volt, azt mondta “életemben soha nem költöttem el ilyen hasznosan pénzt“!

Természetesen a Houston-i lakosok tudomására jutott a férfi nagylelkűsége, mert egy helyi hír állomás riportot készített vele. Ebben elmondta, hogy megengedhetetlennek tartja, hogy ne ebédeljen egy gyermek és úgy várják el tőle, hogy jó teljesítményt nyújtson az iskolában.
A diákok és az iskola adminisztrátorai nyíltan kifejezték hálájukat, erőfeszítéseit értékelve. Az egyik diákja sírva fakadt a tanára nagylelkűségét hallva.
Thompson kedvessége más szülőket is megihletett, mert egy nő másnap bement a kerületi hivatalhoz és jelezte, hogy szeretne Ő is hozzájárulni a számlákhoz, ahogyan azt a férfi tette.

Ezzel a tanár nem fejezte be a jótékonykodást, mert a riportban célzott rá, hogy hamarosan más iskolákban is segíteni fog. Texasban valami elindult a szívekben…

Szerző: Gini Papp
Forrás: Today

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!