Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mérföldekre otthonuktól találtak egymásra a közös spermadonortól született lányok!

Mikayla Stern-Ellis akkor találkozott először  Emily Nappival, amikor az, “szobatársat keresek” hirdetésére jelentkezett. Mindketten mérföldekre otthonuktól, a Tulane Egyetem gólyái voltak. Szobatársak végül nem lettek, de összebarátkoztak, főként azért, mert Mikaylanak feltűnt, hogy mennyi közös dolog van bennük. A téli szünet ideje alatt jöttek rá, hogy féltestvérek, mivel apjuk – spermadonor volt – száma megegyezett. 1 Mi az esélye annak, hogy két ember találkozik egy számukra teljesen idegen, és új helyen, és felfedezze, hogy ugyanaz az apjuk? Emily 18, (balra) Mikayla 19, (jobbra) 2  Mikaylat egy leszbikus pár egyik tagja hozta világra, akik szintén ugyanannak a névtelen, columbiai spermadonornak köszönhetik gyermeküket, mint Emily szülei

34

Felül Mikayla, alul Emily (az olaszországi érettségijén)
Két teljesen különböző édesanyától születtek

Miután az életüket megváltoztató felismerés megtörtént, beszélgetni kezdtek az érdeklődési területeikről. Kiderült, hogy mindketten szerepelnek A vagina monológok című darabban, melyet apjuk kedvenc drámájaként tüntetett fel a donor adatok között.
A legfelső képen viselt polár pulóver mindkét lány kedvenc ruhadarabja, melyet egymástól függetlenül vásároltak.
Miután a lányok profil képnek tették fel ezt, Mikayla megjegyezte:
“Akiknek találkozniuk kell, azokat láthatatlan szál köti össze, függetlenül tértől, helytől és időtől”.

(Gini Papp)

dailymail.co.uk

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!