Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Diáklány bizonyította a mikrohullámú sütő káros voltát!

Egy sussex-i diáklány roppant egyszerű kísérletben bizonyította be, hogy a mikrohullám sütők károsan hatnak az egészségre.
A lány egy időben vizet forralt a mikrohullám sütőben és a gáztűzhelyen is.

1

Megvárta, hogy a felforralt víz kihűljön, majd két azonos növényt öntözött meg. Az egyik esetben a mikróban, másik esetben pedig a gáztűzhelyen forralt vízzel. Arra volt kíváncsi, hogy létezik-e különbség a két, különböző módon felmelegített víz között.

Két nap után kiderült, hogy a mikrohullám sütőben forralt vízzel öntözött növény fonnyadni kezdett, és a kilencedik napra teljesen elszáradt. A kísérletet az osztálytársai is elvégezték, és ők is hasonló eredményre jutottak.

2

3

4

A mikrohullám sütőkről jó néhány éve tudni lehet, hogy használatuk ellentmondásos. A fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy átalakítja az ételben található DNS szerkezetét, és azt az emberi szervezet nem képes felismerni.

A mikrohullám sütő hatásairól bővebben is írt a hír forrása, a Filantropikum.

Lábjegyzet: nyilván születni fog tucatnyi szkeptikus elutasítása ennek a kísérletnek, de ez ne zavarjon össze 🙂 Próbáld ki Te magad is, ne fogadj el semmit igazságként. Legyen sajátod – mindig -.

(Gini Papp)

Kiegészítés: Privátban kaptam több levelet arról, hogy a víznek nincs DNS-e. Ez így igaz, de talán hallottatok Emoto kísérleteiről, aki gyógyító munkája során megtapasztalta, hogy a víz információkat hordoz. Nem mesélek erről többet, inkább beteszem a videót róla:

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kretén Béla says:

    Már csak egy kérdésem lenne, hogy kellett volna egy harmadik növény is, olyan, amit forralatlan vízzel öntöztek. Egyébként baromság az egész.

  2. Zsuzsa Lebensberatung says:

    Nagyon erdekesnek tartom szerintem erdemes mibdenkibek megnezni


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!