Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Bizarr családi szokást indított el a szégyenlős kamasz!

1Minden úgy kezdődött el, hogy Rain Price, a 16 éves kamasz kínosan érezte magát, amikor szülei kiálltak a ajtó elé, és integettek neki, az iskolabusz indulásakor. Ahogy az lenni szokott, hiába a szuper kapcsolat a szülőkkel, és szekrényre való videó felvétel a családi hülyülésekről, együtt mókázásról, egy tinédzser nem ismer tréfát. Szigorúan zárt ajtók mögött csattanhat el már az anyai/atyai csók csupán. Integetéssel meg ne próbáld égetni!

146

 

Rain és apja Dale Price

Szóval ott tartottam, hogy Rain kínban volt a ciki szülei miatt, akik integettek neki a busznál, és ezt szóvá is tette nekik. Rain anyját, Rochelle-t kérte meg suttyomban, hogy beszéljen apjával Dale-el, és ne hagyja a busznál integetni többé. Történt mindez tavaly augusztusban, amikor is útjára indított ezzel egy bizarr családi szertartást.
Apja eltűnődött: – vajon mi olyan kínos neki abban, hogy a rendesen öltözött, vállalható szülei elbúcsúznak tőle a reggeli induláskor az iskolatársai előtt…?
Meglátta benne a kihívást, és a tettek mezejére lépett. Ha szimplán égőnek tart, majd ezentúl tényleg az leszek – gondolta, és a tettek mezejére lépett.
Az integetés ezek után így zajlott:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

embarrassed-28

Bocs Rain, én imádtam apád zseniális kosztümjeit! 🙂

(Gini Papp)

Eredeti cikk: parenthdish

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bettina Csipai szerint:

    Csak egy kis humor kell és a “takargatnivalóból” büszkeség válik. Szerintem amúgy az is elég menő, ritka és irigylésreméltó, ha valakinek még 16 évesen is integetnek és puszit adnak a szülei….


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!