Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Apa és kislánya szívbemarkoló képekkel búcsúzik az édesanyától!

Ben Nunery és kislánya Olivia, izgalmas és szép képsorozatot tettek közzé, amelyben végső búcsút vesznek a feleségtől, és édesanyától Alitól, aki 2011-ben rákban halt meg.

Ben és Ali 2009-ben házasodtak össze, és az éppen akkor vásárolt, új otthonukban készítették az esküvői fotókat.
4,5 évvel az esküvő után, Ben, és közös kislányuk Olivia elhagyják a házat, hogy egy jobb kerületbe költözzenek. Mielőtt átadták a kulcsokat az új tulajdonosnak, Ali testvére, a profi fotós Melanie (akivel különlegesen erős kapcsolata volt), elkészítette a fotósorozatot, melyet az esküvő napján is Ő csinált.
Némelyik képen, még az árnyék is úgy esik, mint az eredeti esküvői fotón.
Ez egy megható és gyönyörű búcsú Alitól és a régi otthontól.
Amikor Bent arról kérdezték mit érzett, miközben ugyanott fotózták Őt kislányával ahol annak idején a kedvesével, azt mondta: “Azt szeretném, ha tudnák, hogy ez a történet nem a bánatról és fájdalomról szól! Igen ezeken az érzelmeken már keresztül kellett mennem, és még mindig benne vagyok. Mégis, ezek a képek a szerelemről szólnak!”

1

2

34

Egy dolog nagyon fáj, amikor nézem Oliviát pörögni, táncolni… Amikor Alival gyerekről álmodoztunk, sokszor mondta, alig várja, hogy balettre hordhassa a kislányát, és nézhesse őt. Nevetve mondta, szeretne már aggódni valakiért, akinek néha kiabálhat, majd hogy “vigyázz, el ne ess” – meséli Ben az emlékeibe mélyedve, mégis mosolyogva.

1

2

“Erről még soha, senkinek meséltem – mondja Ben-, de Ali jelenléte, a ház minden szögletében érezhető. Amikor a fotózás miatt felmentem Olivia szobájába, Őt az ablaknál állva találtam. Hirtelen átfutott rajtam, amikor Ali a bölcsője mellett ülve ringatta őt mint csecsemőt, ugyanazon a helyen. Oda mentem, és egy fehér tollat találtam éppen ott. Micsoda jel! – gondoltam.”

1

2

3

5

6

3

“Különösen szeretem ezt a képet, örülök, hogy Melanie elkapta'”

3

1

“Hálás vagyok Melanienek, amiért támogatott engem, nagyon féltem ettől a fotózástól. De Melnek különleges kapcsolata volt Alival, neki mélyebben fáj az elvesztése – úgy érzem -, mint a család többi tagjának. Nagyon szeretem amiért mellettem állt ebben. Nagyon keménynek hittem ezt a dolgot, mert elfelejtettem, hogy mellettem lesz egy kislány, és mint tudjuk, a gyerekek megkönnyítik a dolgokat.”

1

Ben egyik barátjától ukulelét kapott ajándékba az esküvő előtt és a srác megtanította neki Stevie Wonder ‘I believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)” című számát, amit Ben, eljátszott Alinak az esküvőn, meglepetésként.

Még egyszer előadta neki szerenádként ezt később, a kórházban…

2

1

1

1

1

Esküvőjük blog albuma : ITT!

25

“Amikor véget ért a fotózás, nagyon KEMÉNY volt, nagyon… Tudtam, hogy egy fejezet végleg véget ért – Ali életében is -. De ezeket a pillanatokat most elvisszük magunkkal! Nem zárjuk be azokat a házba. “

26

27

28

29

Egy Angyal ül Olivia szobájában mindennap, és Ő úgy hívja ‘Mami’! Állandóan beszélget, és játszik vele…

30

31

“Alinak mennie kellett… remélem mosolyog oda át a képeket látva”

1

/Eredeti cikk angolul, Ben blogjából: The Nunerys/

(Gini Papp)

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Francia Macaron says:

    Huha, en nem birtam ki konnyek nelkul!
    Koszonom, h megosztottad, csodalatos tortenet.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!